EV Blog: alles over de toekomst van autorijden op één plek

EV Blog is een onafhankelijk blog dat zich richt op elektrisch rijden, elektrische auto's en duurzame energie. We vertellen over de belangrijkste gebeurtenissen en houden je op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen.

Wie ben ik

Ik ben een auto- en techliefhebber die graag bezig is met de combinatie van innovatie en auto's. In 2021 ben ik gestart met schrijven uit enthousiasme voor en nieuwsgierigheid naar elektrische auto's.

EV Blog is een onafhankelijke website gestart uit enthousiasme voor en nieuwsgierigheid naar elektrische auto's. Met EV Blog wil ik graag helpen om de transitie van fossiele mobiliteit naar elektrische mobiliteit te versnellen door goede, betrouwbare informatie, gecombineerd met een eigen visie op de toekomst.

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en meld je aan voor de nieuwsbrief.

In 2018 heb ik een aantal dagen mogen rijden in een Tesla. Dat was voor mij de eerste echte kennismaking met elektrisch rijden. Ik was meteen verkocht, dit is de toekomst van autorijden. Vanaf dat moment probeer ik iedereen te overtuigen dat elektrisch rijden de toekomst is.

Toen was het tijd voor skin-in-the-game. Iemand overtuigen elektrisch te gaan rijden terwijl ik zelf een oude diesel heb gaat natuurlijk niet werken. Daarom rijd ik sinds 2020 elektrisch, in een Nissan LEAF. Zo weet ik precies waar ik het over heb en ervaar ik de dagelijkse praktijk van elektrisch rijden. In september 2020 ben ik zelfs met de LEAF naar het Gardameer in Italië gereden. (hierover komt later nog een blogpost online).

Contact

Tips, ideeën en suggesties zijn altijd welkom en kunnen gestuurd worden naar tips [at] ev-blog.nl, je kunt me ook op Twitter vinden onder @evblognl.